Condicions laborals

Un grup de persones afectades pels impagaments es tanca en la DT de València

Continuen els impagaments de les nòmines del professorat interí. En alguns casos han cobrat només l’increment de nòmina del 0’25% previst per a novembre.

Un moment del tancament d'aquest matí a la DT de València

STEPV

divendres 30 novembre 2018 17:37 h

Arran de les denúncies que van arribar ahir del professorat sobre els impagaments de les nòmines, STEPV ha fet gestions en la Conselleria per a conèixer la dimensió del problema. Segons ha pogut saber el Sindicat les casuístiques són les següents:

STEPV ha acudit a aquest tancament i ha fet les gestions oportunes per intentar solucionar el problema

- Persones que des de setembre no han cobrat i ja van 3 mesos, suposadament per falta de documentació..
- Persones que han cobrat només un mes, en lloc dels dos que haurien d’haver cobrat. .
- Persones que només han rebut l’increment del 0’25% de la nòmina però no han cobrat la nòmina (això va des de cèntims fins a uns pocs euros).
- Persones que s’han incorporat en octubre i tampoc han cobrat.
- Persones que encara no han cobrat l’1 i 2 de setembre, tal i com estava acordat.

Aquesta situació ha motivat que un grup de persones s’haja concentrat i tancat aquest matí en la Direcció Territorial de València, fartes perquè passen els mesos i no han cobrat. STEPV ha acudit a aquest tancament i ha fet les gestions oportunes per intentar que algun responsable de l’administració els donara una resposta i una solució al problema dels impagaments, gestions que el Sindicat va iniciar ahir quan van arribar els primers avisos d’impagaments.
STEPV denuncia novament aquesta lamentable situació i no descarta convocar mobilitzacions pròximament si no se soluciona de forma immediata per a continuar la pressió.
Si el problema és la manca de personal en les direccions territorials STEPV ja està cansat de denunciar aquesta situació, que no s’acaba de solucionar mai.

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR