Professorat interí

STEPV convoca assemblea sobre les oposicions al cos de mestres

L’assemblea serà el pròxim dimecres 19 de gener i tindrà dues parts

STEPV

divendres 14 gener 2022 13:15 h

La primera part tractarà la decisió de la Conselleria de no esperar a la modificació del RD 276/2007 per publicar la convocatòria i de la problemàtica legal de les places convocades i la seua previsible judicialització. La segona part versarà sobre el procediment per a inscriure’s i per a explicar les condicions de la convocatòria i resoldre possibles dubtes.

L’assemblea serà dimecres 19 de gener a les 17:30h en aquest enllaç

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR