Retallades

STEPV celebra les sentències sobre el copagament en discapacitat i el transport escolar

El Sindicat felicita les entitats demandants per la seua lluita contra la injustícia

dimarts 07 octubre 2014 17:45 h

Avui hem conegut dues sentències del Tribunal Superior de Justícia valencià. Una que tomba el copagament en el sector de la discapacitat i l’altra que supremeix l’obligatòrietat d’una distància “en línia recta” mínima de tres quilòmetres per a accedir de forma gratuïta al transport escolar.

STEPV anima a tots els col·lectius afectats per les retallades a mantindre la lluita, perquè al final dóna fruits

Aquestes dues mesures imposades pel govern valencià a través de les respectives conselleries –benestar i educació- eren profundament injustes i discriminaven els col·lectius afectats. Estaven pensades per a impedir al màxim possible l’accés a aquests serveis bàsics i necessaris de forma gratuïta: l’atenció al discapacitat i el transport escolar.
És per això que STEPV celebra les sentències i felicita les entitats que han lluitat contra aquestes injustícies. El Sindicat insta al govern valencià a complir les sentències i a retornar a les persones afectades per aquestes mesures les despeses que han hagut de fer per cobrir les seues necessitats, tant en el sector de la discapacitat com en el transport escolar.
El Sindicat també ha guanyat sentències significatives contra les polítiques de retallades del govern valencià. Així vam aconseguir invalidar l’ordre de plantilles de secundària i FP per al curs 2010/11 o la retallada dels 44 dies meritats de la paga extra abans de l’aplicació del Reial Decret-llei que la retallava. Estem esperant altres sentències a recursos presentats pel sindicat com la de l’acord de professorat interí de 2013 o la del calendari escolar del present curs 2014/15.
D’aquesta manera el Sindicat combina l’acció de carrer amb la judicial, per intentar aturar les barbaritats del govern valencià que aprofundeixen en les divisions socials de la ciutadania.
Per eixe motiu, STEPV anima a tots els col·lectius afectats per les retallades a mantindre la lluita, perquè al final dóna fruits, com les sentències que acabem de conéixer.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR