Llengua

STEPV al Congrés sobre revitalització de llengües indígenes i minoritzades

El I Congrés Internacional sobre revitalització de Llengües Indígenes i Minoritzades tindrà lloc a Barcelona i Vic durant els dies 19,20 i 21 d’abril.

STEPV

dimarts 18 abril 2017 21:10 h

El Congrés, organitzat per les universitats d’Indiana, Barcelona i Vic-Central de Catalunya, vol ser, en paraules de la Comissió Organitzadora, «un punt de trobada per a acadèmics, professionals i activistes que treballen per capgirar el procés d’homogeneïtzació lingüística que pateix la humanitat».

Més de 300 propostes i comunicacions dels cinc continents han estat presentades per debatre als panells, taules redones o presentacions que tindran lloc a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de VIC durant els tres dies del Congrés.

El Sindicat presentarà, dimecres a les 17.30h, una comunicació sobre «El català en el sistema educatiu valencià: situació, valoració i propostes».


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR