La nostra gent

STEPV participa en el XVI Congrés estatal de la inspecció d’educació a València

Organitzat per l’Associació d’Inspectores i Inspectors d’Educació-País Valencià (ADIDE), ha tingut lloc al Palau de les Arts de València els dies 16, 17 i 18 de novembre

Intervenció de Sonia Ibáñez (a la dreta), inspectora d'educació i candidata de STEPV a les eleccions sindicals

diumenge 20 novembre 2022 20:10 h

STEPV va ser una de les organitzacions invitades al Congrés, en el qual van participar, entre d’altres, la Ministra d’Educació, Pilar Alegria, i la Conselleria d’Educació del País Valencià, Raquel Tamarit.

STEPV reclama, entre altres coses, un increment de la plantilla d’inspecció

Durant les jornades, hi va haver diferents ponències relacionades amb la nova llei de formació professional, l’avaluació docent, el lideratge distribuït, el paper de la inspecció en la garantia d’un sistema educatiu de qualitat, equitatiu i inclusiu, etc., amb persones ponents de diversos territoris de l’estat com d’altres països com va ser França. Totes les intervencions han girat entorn a les actuacions necessàries per a aconseguir la millora global en el nostre sistema educatiu.
La lectura de les conclusions del congrés va anar a càrrec de les inspectores Sonia Ibáñez (candidata de STEPV a les eleccions sindicals de l’1 de desembre) i Elena Ortiz.
Per a STEPV, la inspecció d’Educació és un element clau en la millora de la qualitat de l’educació, ja que és l’encarregada d’assessorar i acompanyar els centres educatius i el professorat en la seua pràctica docent diària, per tal que el nostre alumnat siga capaç de fer front als reptes que la societat imposa a gran velocitat.
És per això que STEPV reclama, entre altres coses, un increment de la plantilla d’inspecció per poder atendre com cal els centres educatius i el professorat, especialment en moments com aquests, en què ens trobem immersos en l’aplicació de noves lleis educatives, com la LOMLOE i la llei de Formació Professional.
STEPV valora positivament trobades com aquesta, que permeten un temps de reflexió necessari en la voràgine del dia a dia per repensar el sistema educatiu i proposar millores.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR