Meses de negociació

Es negocia el concurs de mèrits per accedir a llocs temporals d’inspecció educativa

STEPV reclama una regulació específica sobre la inspecció accidental

dimarts 28 setembre 2021 16:41 h

Avui s’ha negociat la convocatòria d’un concurs de mèrits per a la provisió de llocs de treball temporal en la Inspecció d’Educació. Sobre l’esborrany el sindicat ha agraït la descripció clara i concisa del procediment, però ha volgut posar de manifest la paradoxa que s’haja hagut de convocar aquest procediment quan encara no fa ni un any de la finalització del darrer procediment de concurs-oposició, fet que demostra que el procediment de concurs a oposició és un sistema d’accés als cossos docents obsolet que no dona resposta a les necessitats del sistema.

És per això que STEPV ha reclamat una regulació marc similar a l’acord del professorat interí aplicat al funcionariat d’inspecció accidental, per tal de regular aspectes relacionats amb la provisió de llocs de la inspecció, és a dir, desplegament i concreció de: el procediment d’adjudicació a seguir; definició de llocs vacants i accidentals; la naturalesa dels llocs i des de quina situació administrativa es poden ocupar (FC, en pràctiques, accidental) ; definició dels drets de les persones candidates a poder optar a la restricció provincial i a la desactivació; accés a la borsa de treball constituïda per una oposició; accés a la borsa de treball per concurs de mèrits; definició de les conseqüències de la renúncia al lloc de treball des del seu exercici.
També ha demanat una modificació del barem per la democratització de l’accés a aquests cossos així com un increment de personal d’aquest cos proporcional a l’augment dels plans i millores de la conselleria, l’augment de centres i atenció a les diferents etapes educatives i l’augment del professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR