Meses de negociació

Es negocia l’adjudicació de llocs de treball temporals del cos d’inspecció

El Sindicat ha demanat un acord sobre la inspecció similar a l’acord de professorat interí

dijous 21 juliol 2022 15:18 h

En la Mesa Sectorial d’aquest matí s’ha negociat la resolució sobre l’acte d’adjudicació del cos d’inspecció. STEPV ha celebrat que es negocie en aquesta mesa sectorial per primera vegada el sistema de provisió d’aquest cos.

STEPV també considera que caldria definir la situació de llocs de caràcter vacant i afectat

El Sindicat considera que regular en aquesta resolució tot un sistema de provisió de llocs per al cos d’inspecció és massa ambiciós i ha sol·licitat que es negocie un marc normatiu semblant a l’acord de professorat interí per garantir la transparència i el funcionament d’aquestes borses amb caràcter permanent.
Donada la intenció de la conselleria d’establir un sistema de provisió de llocs per curs escolar, cal regular prèviament l’explicació del sistema d’accés a eixes borses (per oposició i per concurs de mèrits), en quin sentit es reorganitzen les persones que presten serveis, incorporació de persones que presten serveis, i la reordenació a final de curs, entre d’altres aspectes.
STEPV també considera que caldria definir la situació de llocs de caràcter vacant i afectat i la possibilitat que persones que ocupen llocs afectats puguen accedir a convocatòries de llocs vacants. Amb la publicació d’aquest marc es donaria cobertura a les diferents resolucions que es convoquen i donaria l’estabilitat i transparència als procediments que el cos docent de la inspecció necessita.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR