Internacional

STES participarà en el VIII Congrés de la Internacional de l’Educació

El VIII Congrés de la IE se celebrarà del 19 al 26 de juliol a Bangkok (Tailàndia); l’anterior va esdevenir a Ottawa (Canadà) el 2015.

dijous 18 juliol 2019 10:54 h

La Confederació d’STEs-Intersindical, com a membre fundador de la Internacional de l’Educació, ha assistit ininterrompudament a tots els seus congressos. La delegació confederal està formada per Biel Caldentey i per Mari Luz González.

La Internacional de l’Educació en l’actualitat representa a més de 30 milions d’afiliats i afiliades, de 400 organitzacions de 177 països, i es preveu la presència de 1500 delegades i delegats en aquest VIII Congrés. La IE representa a treballadores i treballadors de l’Educació, tant docents com al personal educatiu i de suport, des de l’educació infantil fins a la universitat.

En aquest Congrés es triarà la Comissió Executiva mundial, la Presidència, Vicepresidència i la Secretaria General, entre els càrrecs més rellevants, i a més es fixaran les línies generals de l’actuació i acció sindical internacional de la IE; també s’aprovaran les quotes d’afiliació i el pressupost quatrienal. Durant el Congrés, es tractaran i discutiran un bloc ampli i divers de Resolucions. La Confederació d’STEs-Intersindical ha presentat conjuntament amb FE-CCOO i Sector d’Educació d’UGT una resolució sobre l’Educació i el canvi climàtic.

La Confederació d’STEs-Intersindical s’alinearà amb totes aquelles propostes i resolucions que avancen en la línia d’enfortir l’escola pública, coeducativa, inclusiva socialment, que combata tot tipus de discriminacions de gènere, ètnia, culturals, de llengua…, així com les propostes que aprofundesquen en la lluita contra les polítiques neoliberals i els seus organismes internacionals.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR