Polítiques educatives

STEPV participa en el Congrés Internacional Pedagogia 2019: “Trobada per la Unitat dels Educadors”

Del 4 al 8 de febrer a l’Havana

dilluns 04 febrer 2019 12:35 h

STEPV - Intersindical Valenciana participarà en el Congrés Pedagogia 2019 que té lloc a l’Havana els dies 4 al 8 de febrer de 2019. Està organitzat pel Ministeri d’Educació de la República de Cuba i el Palau de Convencions de l’Havana, amb el suport de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (Unesco), Organització de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef), Organització d’Estats Iberoamericans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI), Associació d’Educadors d’Amèrica Llatina i el Carib (Aelac) i l’Oficina Regional de Cultura per a Amèrica Llatina i el Carib (Orcalc / Havana).

Les temàtiques generals de Pedagogia 2019 estan relacionades amb la pedagogía crítica, l’educació en valors i ciutadana per una cultura de pau, l’exercici professional dels docents, l’avaluació de la qualitat per a una educació inclusiva i equitativa en el marc de l’Agenda Educativa 2030, la cooperació internacional per a una educació de qualitat i altres eixos relacions amb l’educació per a totes i tots.
Aquests eixos temàtics es debatran en simposis i fòrums i es tractaran en cursos precongrés, desenvolupats per docents i investigadors d’alt nivell professional i experiència, els quals apareixeran en el lloc de l’esdeveniment. Els simposis s’organitzaran en conferències, taules rodones, panells, presentacions orals i cartells, com a formes d’integració del contingut dels temes centrals i per propiciar el debat científic. La forma fonamental de presentació dels treballs serà en sessions de debat, en les quals els delegats i delegades, mitjançant la seva intervenció i participació, comunicaran de manera breu els principals resultats científics del seu treball de recerca.
El I Fòrum d’empresaris i líders en productes i serveis per a l’Educació, serà un espai per a l’intercanvi entre empresaris, científics, tècnics, representants governamentals i organitzacions no governamentals relacionades amb l’educació en el seu sentit més ampli, organismes internacionals, televisions educatives i altres entitats interessades en les possibilitats d’inversió, coproducció i col•laboració estrangera i nacional en el sector educatiu cubà i de la nostra àrea geogràfica.

Etiquetat com a

pedagogia congrés

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR