Plantilles docents

Sobre la situació de desplaçats i suprimits de Dibuix

STEPV ha fet gestions en la Conselleria per solucionar el problema del professorat adjudicat d’ofici per manca de places

STEPV

dimarts 14 juliol 2015 12:23 h

Ahir es van publicar les adjudicacions de professorat desplaçat i suprimit. En el cas de l’especialitat de Dibuix de Secundària, les 80 persones desplaçades només podien optar a 28 vacants, algunes de les quals han estat adjudicades d’ofici, i les no adjudicades retornen al seu centre.

STEPV està fent gestions davant de la Conselleria per poder donar resposta a aquesta problemàtica. Cal recordar que el professorat de dibuix ha sofert enguany una forta retallada en aplicació de la LOMQE. La situació s’agrava pel fet que també hi ha 30 funcionaris/es de carrera en expectativa.
Hem sol·licitat a la Direcció General de Personal que revise les places disponibles i les augmente per tal que el professorat funcionari de carrera puga tindre un lloc de treball.
Des de la Conselleria han demostrat la seua predisposició a revisar-ho i a buscar una solució.
En tindre més informació ho farem saber.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR