Dignitat del professorat

La Fiscalia investigarà la campanya de Nuevas Generaciones contra el professorat

STEPV va denunciar els fets el passat 27 de març

dilluns 22 abril 2013 16:03 h

La Fiscalia Provincial de València investigarà la campanya “Que no te líen” de Nuevas Generaciones del PP de Castelló, que insta a l’alumnat a denunciar anònimament al professorat. Segons la fiscalia s’han incoat les diligències d’investigació penal i designat Fiscal Instructor perquè investigue els fets.

STEPV considera que aquesta campanya de Nuevas Generaciones és una cacera de bruixes al professorat i atempta a la llibertat d’expressió, a més de constituir un delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques, incitar a l’odi i a la violència contra el professorat, induir a la comissió d’actuacions irregulars, desvetllant situacions emparades per la llei de protecció de dades de caràcter personal i coaccionar la llibertat del professorat.
El Sindicat valora positivament aquesta decisió de la Fiscalia i insta, novament, a Nuevas Generaciones del PP de Castelló a retirar la campanya i a deixar en pau el professorat, que està patint les agressions més brutals a les seues condicions laborals per part de la Conselleria amb la posada en marxa de tot tipus de mesures com retallades salarials, augments d’horaris, augment de ràtios, retallada de professorat interí que ara, a més, seran rebaremats en les borses de treball, etc.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR