Drets humans

STEPV condemna enèrgicament l’agressió lgtbifòbica a Bétera

El Sindicat manifesta tot el seu suport al docent i a tot el claustre del centre, així com a l’equip directiu

dimecres 23 febrer 2022 16:37 h

STEPV manifesta el seu més rotund rebuig a la greu agressió lgtbifòbica a un docent, ocorreguda a l’IES Les Alfàbegues de Bétera, per part d’un nombrós grup d’alumnat. El Sindicat ha traslladat al centre el seu suport i posa a disposició de la persona agredida el seus serveis jurídics, així com qualsevol mena d’ajuda a l’equip directiu i a tota la comunitat escolar en general per lluitar contra les agressions als centres educatius.

El Sindicat es referma en la necessària lluita contra qualsevol mena de discriminació

Per sort, fets com aquests no són habituals en els centres educatius, però malauradament, una agressió tan greu com aquesta no és casualitat que s’haja produït en un context polític com l’actual, amb l’auge de determinada ideologia que fomenta aquests comportaments i no respecta cap fet diferencial.
El Sindicat es referma en la necessària lluita contra qualsevol mena de discriminació per raó de gènere, llengua, origen, religió, sexe o edat, discapacitació, orientació sexual o altres similars. No es pot baixar la guàrdia i cal mantindre i, si s’escau intensificar, el magnífic treball que estan realitzant els centres educatius vers el respecte cap a la diversitat sexual i cap a qualsevol altre tipus de diversitat. 
Des de STEPV volem posar en valor de nou la tasca docent i reclamem a l’administració educativa la revisió, enfortiment i agilització dels protocols davant les agressions a les persones docents.

Etiquetat com a

lgtbifòbia agressió

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR