Oposicions

La Conselleria modifica la proposta de calendari de les oposicions

La Conselleria publica el nou calendari de les oposicions

dilluns 14 juny 2021 12:49 h

Les principals novetats són les següents:
- Lliurament programacions didàctiques: fins el 15 de juny
- Publicació de les notes de la primera prova (teòric i pràctic): 25 de juny
- Presentació d’al·legacions a les notes: 28 de juny pel matí
- Publicació notes definitives: 29 de juny
- Segona prova (defensa de la programació didàctica): entre el 30 de juny i el 6 de juliol

STEPV ha treballat amb els tribunals per millorar les seues condicions, sobrecarregades per compartir classes i oposicions

Els motius pels quals s’ha produït aquesta modificació es deuen fonamentalment a les queixes dels tribunals per les dures condicions en què estaven treballant, ja que la correcció de les proves s’ha compaginat amb l’activitat docent, fet que estava sotmetent a un empitjorament de les condicions de treball dels tribunals, que no podien atendre correctament ni el seu alumnat ni les persones aspirants per la sobrecàrrega de feina.
STEPV ha col·laborat en tot moment amb els tribunals que s’han posat en contacte amb el sindicat i ha facilitat models de reclamació que, finalment, han dut a la modificació del calendari d’oposicions perquè tinguen més temps per a corregir i millors condicions per a tancar el curs escolar.
D’altra banda, la modificació del lliurament de les programacions didàctiques ha estat degut als problemes amb les plataformes digitals per a pujar les programacions, especialment amb la Clave Permanente que ha donat moltes errades.

Enllacem ací el text de Conselleria amb les modificacions (hi ha una errada en el text inicial, perquè s’afirma que l’activitat lectiva finalitza el 23 de juliol i és el 23 de juny)

Etiquetat com a

oposicions

Comentaris

Mari Carmen Ortiz Requena

14 juny 2021 / 23:32 h

Nunca antes he visto lo que está sucediendo este año.
Me parece una falta de respeto hacia los tribunales y hacia los opositores.
Es un proceso selectivo, no una tómbola.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR