Condicions laborals

La Conselleria d’Educació no reacciona ni davant l’onada de fred

Alguns ajuntaments com Requena, Alfafara, Beneixama, Villena, Ibi o Sollana ajornen la tornada a l’escola per la situació de la pandèmia però també per l’onada de fred

dimecres 06 gener 2021 17:38 h

STEPV no entén com la Conselleria d’Educació o el govern valencià no han decretat l’ajornament de la represa de l’activitat lectiva, ja que a la greu situació de la pandèmia se suma l’onada de fred que està comportant una situació d’alerta meteorològica per les baixes temperatures i les nevades que tindrem aquesta setmana al País Valencià.

STEPV no entén com la Conselleria d’Educació o el govern valencià no han decretat l’ajornament de les classes

El professorat està desconcertat perquè l’administració no ha suspés el retorn de les classes de forma generalitzada, mentre alguns ajuntaments, que estan actuant amb la responsabilitat que li falta a la Conselleria i al govern valencià, han decretat la suspensió de les classes, per l’alerta sanitària i per l’alerta meteorològica.
El Sindicat continua exigint que es prenga aquesta mesura, ja que demà s’exposarà al professorat i a l’alumnat a unes temperatures a les aules que fan incompatible la docència, però també amb l’angoixa de reprendre l’activitat en espais tancats quan estem en unes xifres de contagis molt similars a les del mes de març.
A més, hi ha 234 llocs de treball que demà no seran ocupats per cap docent, perquè no s’incorporaran fins l’11 de gener malgrat que estan adjudicats des del passat 30 de desembre. És incomprensible i absurd, que el professorat adjudicat s’incorpore dilluns i les escoles estiguen obertes demà en aquesta situació tan adversa, tant per l’evolució de la pandèmia com per les baixes temperatures a les quals s’haurà d’enfrontar el professorat i el nostre alumnat.
Com és possible que aquest govern no reaccione davant d’aquesta situació i haja decretat ja l’ajornament de la represa de l’activitat lectiva com han fet altres territoris de l’estat o altres països europeus?


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR