Meses de negociació

Informacions sobre instruccions inici curs secundària, desplaçaments i supressions i That’s English

Aquest matí ha tingut lloc la reunió de la mesa tècnica per tractar les instruccions d’inici de curs de secundària i batxillerat, les instruccions sobre el procediment d’adjudicació de supressions i desplaçaments i l’ordre que regula el That’s English.

STEPV

dimecres 27 juny 2012 20:29 h

Instruccions inici curs secundària

STEPV ha tornat a rebutjar, com en les instruccions d’infantil i primària, que s’adapten a la nova normativa de retallades (increment de ràtios i de càrrega lectiva del professorat). També ha denunciat l’augment a 17 hores per a la creació del departament d’Economia en secundària quan l’exigència fins ara era de 15 hores, ja que comportarà la desaparició de molts d’aquests departaments. A més, crea un greuge comparatiu amb les instruccions de formació professional que mantenen el requisit a 15 hores. La conselleria ha argumentat que l’augment a 15 hores és degut a l’increment a 20 hores de la càrrega lectiva, tot i que s’ha compromés a estudiar la petició del sindicat.

Instruccions adjudicacions desplaçaments i supressions

Quant a la resolució sobre les adjudicacions de professorat suprimit i desplaçat, l’acte presencial serà només el d’adjudicació en el mateix centre, mentre que l’adjudicació a localitat, província i país serà telemàtic per a tots els cossos.
El calendari previst dels actes presencials de localitat és el dia 5 de juliol en el cas del cos de mestres. Està per confirmar que l’11 de juliol es realitze l’acte a centre en el cas de secundària i resta de cossos. Quant al telemàtic a localitat, província i país previsiblement serà entre el 13 i el 16 de juliol per a tots els cossos. Aquesta informació també està pendent de confirmació.
El professorat del cos de mestres en IES podrà triar places tant d’aquesta etapa com de primària per les especialitats en les quals estiga habilitat.
Tampoc s’adjudicarà per àmbits en secundària, perquè no hi ha normativa encara que els regule. Només en el cas de les especialitats d’FPA, que sí que té una regulació concreta d’àmbits, es podrà adjudicar forçosament.
STEPV ha exigit que tots els actes siguen presencials ja que és possible que s’adjudiquen places forçosament i el professorat té dret a conéixer les places que es van adjudicant.

That’s English

Pel que fa al That’s English, la conselleria ha rebaixat la seua proposta inicial del nombre de grups assignats per professor/a. En un primer moment, es determinava que el professorat que imparteix aquesta modalitat d’anglés a distància havia d’atendre 14 grups, a 60 alumnes per grup, cosa que feia que el total d’alumnat pujara a 840 alumnes per docent. STEPV ha denunciat que aquest nombre d’alumnat no és factible ni pedagògicament, ni organitzativament, i que és una mostra més que per la conselleria el plurilingüisme és només una façana de cara a l’opinió pública, ja que no només no el promociona, sinó que, com podem comprovar en aquesta normativa, l’impossibilita amb ràtios impossibles d’atendre. A més, també regula l’increment d’horari lectiu del professorat a 20 hores, cosa totalment inadmissible per al sindicat. Finalment, l’administració ha rebaixat la seua proposta a 12 grups.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR