Reforma educativa

El professorat de Música, indignat per l’esborrany filtrat del currículum

S’ha filtrat la proposta de currículum de Secundària, que ha indignat el professorat de Música per la desaparició de l’assignatura en 3r d’ESO

STEPV

divendres 15 abril 2022 12:36 h

Ahir les xarxes socials bullien de crítiques per part del professorat de Música que ha tingut accés a la proposta de currículum de l’assignatura, que desapareix en 3r d’ESO per convertir-se en l’optativa Creativitat Musical.

La Conselleria no ha fet arribar encara l’esborrany als sindicats ni ha convocat la Mesa Sectorial per a negociar-lo

Diversos docents s’han posat en contacte amb el Sindicat per a manifestar el seu rebuig a l’esborrany, no només perquè comportarà una retallada de professorat sinó també perquè desapareix una assignatura com la Música en 3r d’ESO com a matèria obligatòria en una terra de músics com ho és la valenciana.
El Sindicat està estudiant l’esborrany de currículum filtrat, ja que la Conselleria encara no l’ha fet públic ni l’ha facilitat als sindicats ni ha convocat la corresponent Mesa Sectorial per a negociar-lo.
Si es confirma que aquest és el currículum definitiu, el Sindicat demanarà explicacions a la Conselleria per aquesta retallada en la matèria de Música i proposarà mantenir-la com fins ara. També convocarà una assemblea de professorat de Música per acordar les accions que siguen necessàries per evitar aquesta retallada.

Consulta ací l’esborrany de currículum que s’ha filtrat a les xarxes socials


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR