Condicions laborals

Èxit rotund de la vaga en EOI

Més d’un 60% del professorat està en vaga, al qual cal sumar els serveis mínims abusius del 30% del professorat

Piquets informatius a la porta de l'EOI de València

dimecres 06 setembre 2017 12:41 h

STEPV fa una primera valoració molt positiva del seguiment de la vaga pel matí, pendent de les dades de la vesprada.

Cal tindre en compte que el 30% dels docents de cada escola estan de serveis mínims

Cal tindre en compte que el 30% dels docents de cada escola estan de serveis mínims, que STEPV qualifica d’abusius. En eixe sentit, el Sindicat ha presentat recurs contra la resolució de serveis mínims.
En totes les escoles hi ha hagut piquets informatius per a informar a l’alumnat que havia de realitzar les proves dels motius de la vaga.
Per posar alguns exemples, a València només els serveis mínims estan treballant, a Sagunt el 75% està de vaga, a Xàtiva el seguiment arriba al 90%, a Castelló un 80%, a Torrevella i Oriola, més d’un 50% està de vaga. En cap escola hi ha menys d’un 50% de vaguistes.
Amb aquestes dades, a les quals caldrà sumar les de la vesprada, STEPV qualifica d’èxit rotund el seguiment de la vaga, i insta a la Conselleria a convocar immediatament una mesa sectorial per a tractar les instruccions d’inici de curs que han motivat la convocatòria de la vaga.
A més, el Sindicat ha sol•licitat una reunió urgent amb el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, per abordar la problemàtica de les EOI.

Etiquetat com a

vaga eoi eoi

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR