Llibertat d’expressió

El Consell Escolar Municipal d’Elx rebutja les agressions a la llibertat d’expressió

També denuncien la pressió a què membres de la inspecció sotmeten alguns centres.

dimecres 06 febrer 2013 12:03 h

La jove ciutadana va ser apalissada per dos individuus no identificats. Durant l’agressió van fer clares referències a la situació política i sindical de l’agredida. A causa del maltractament que va patir, la xica va presentar la corresponent denúncia policial acompanyada de l’informe médic.

Es produeixen amenaces sobre qui es manifesta contra les retallades

El Sindicat d’Estudiants Independent (SEI), al qual està afiliada l’agredida, també rebutja l’agressió en un comunicat on adverteix de l’avanç d’actituds feixistes:

Desde el sindicato de estudiantes independiente queremos comunicar que dichos ataques fascistas cada vez van más en aumento. El problema de esta situación en la que nos encontramos, es que no solo afecta a los republicanos, sino que la lucha contra el fascismo es cosa de todos, este suceso únicamente se trata de un ejemplo minoritario y por desgracia no s un caso aislado. El fascismo en este país, como en muchos otros, está avanzando, vemos como la extrema derecha vuelve a lavarle el cerebro a los trabajadores y se aprovechan, en momentos de crisis, para difundir su mensaje de intolerancia allí por donde van. Y con esas agresiones se demuestra que el fascismo está aun presente en nuestra sociedad.

Pressió de la inspecció
Anteriorment a aquesta gravíssima agressió i des de principi de curs, molts centres educatius d’Elx estan patint la pressió de dos inspectors “accidentals” que han amenaçat els centres perquè retiren pancartes que fan visibles i denuncien la problemàtica dels centres escolars, fins i tot, en algun d’aquests centres han pressionats sobre la informació que es penja a la sala de professorat.

Per altra banda, de fa algunes setmanes ençà, estan produint-se amenaces sobre persones que es manifesten i denuncien públicament les retallades i privatitzacions de serveis i béns públics.

Des d’aquest Consell Escolar Municipal denunciem, una vegada més, tots aquests atacs contra un dret fonamental com la llibertat d’expressió i que són inadmissibles.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR