Arranjament escolar

El Ciudad de Oviedo es mobilitza contra el seu tancament

El col·legi de Torrevieja manté una lluita pel manteniment del centre, que la Conselleria pretén extingir en l’arranjament del curs pròxim.

Assemblea al Ciudad de Oviedo, aquesta vesprada.

dimecres 19 febrer 2014 22:10 h

Aquesta vesprada els pares i mares del CEIP Ciudad d’Oviedo de Torrevieja, reunits en assemblea, han acordat davant la falta de resposta de la Conselleria d’Educació seguir amb les mobilitzacions.

Així, el dijous 20 s’entrevistaran amb l’Alcalde de Torrevieja, el dilluns 24, a les 16:30 h. hi haurà una reunió de les AMPA de la ciutat, i el dimecres 26 a les 16:30h. una manifestació des del Ciudad de Ovieda fins l’ajuntament.

Aquestes mobilitzacions són la continuació de la lluita que manté la comunitat educativa des de l’anunci d’extinció com a aconseqüència de l’arranjament.

Els pares davant el bon funcionament del centre no estan disposats que els seus fills al curs vinent estiguen distribuïts en els diferents centres de Torrevieja perquè desconfien que tot l’alumnat s’integre en El Acequion, amb el consegüent augment de ràtio i amb la peculiaritat que més del 85% de l’alumnat és nouvingut.

A l’assemblea han assistit també representants de l’AMPA del CEIP El Acequion per donar el seu suport.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR