Condicions laborals

Desapareix dels pressupostos la partida per a la carrera professional del PAS

STEPV reclama que s’incorpore aquesta partida en els pressupostos

STEPV

dimecres 04 novembre 2015 16:20 h

En el projecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana s’ha exclós la partida per al pagament de la carrera professional per al Personal d’Administració i Serveis (PAS) de les universitats públiques valencianes, una partida que d’entrada estava prevista.

D’altra banda, STEPV va sol·licitar a mitjans d’octubre una reunió amb la Directora General d’Universitats, Josefina Bueno

STEPV ha rebut aquesta notícia amb sorpresa i indignació, més encara després de la reunió que el Sindicat de Treballadores i Treballadors del País Valencià (STEPV) va tindre recentment amb el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, reunió en la que el Sindicat va expliciar la demanda de pagament per aquest col·lectiu de treballadores i treballadors públics.
Des del mes d’abril del present any s’ha efectuat el pagament del 10% del concepte retributiu «carrera professional» al personal de la Generalitat Valenciana, a més, les companyes i companys de la sanitat pública venen gaudint d’aquests imports des de més enrere.
La discriminació que per al PAS de les universitats públiques valencianes suposaria una mesura com la de no incloure aquest personal en els pressupostos de la Generalitat, no seria admissible ni explicable, i per tant, constituiria un atac inesperat i injust per part del nou govern valencià.
STEPV farà tot el possible perquè en el tràmit del debat dels pressupostos s’aprove una esmena que es presentarà per a evitar aquest greuge comparatiu, esmena que esperem que la faça seua el propi govern valencià.
D’altra banda, STEPV va sol·licitar a finals de setembre una reunió amb la Directora General d’Universitats, Josefina Bueno, per abordar aquest i altres temes. Una reunió que encara no ha tingut lloc i que el Sindicat reclama amb urgència.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR