Professorat interí

Concentració dimecres 18 de febrer en Conselleria en la negociació de l’Oferta Pública d’Ocupació

Permanents i delegats del Sindicat es concentraran coincidint amb la Mesa Tècnica. STEPV anima al professorat interí que puga que també acudisca.

STEPV

divendres 13 febrer 2015 19:03 h

La Conselleria d’Educació ha convocat Mesa Tècnica dimecres 18 de febrer a les 11h per a tractar el Projecte Decret pel que s’aprova l’oferta d’ocupació pública de personal docent no universitari.

STEPV es concentrarà a la porta de la Conselleria per a exigir la negociació d’un nou acord de professorat interí que evite la nova reordenació de les borses que comportarà la convocatòria d’oposicions i la recuperació del professorat interí rebaremat en 2013.
En eixe sentit, anima al professorat interí que hi puga assistir a concentrar-se també.
Recordem que dimecres 25 de febrer s’ha convocat vaga de professorat interí i s’estan recollint signatures en els centres educatius.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR