Professorat interí

Es registra en Treball la convocatòria de vaga de professorat interí el 25 de febrer

També es convoca una manifestació pel matí el mateix dia

Representants de STEPV i CPI en el registre de treball

dijous 12 febrer 2015 19:08 h

Aquest matí s’ha presentat en el registre de la Direcció General de Treball la comunicació de vaga del professorat interí per al pròxim 25 de febrer. La convocatòria d’aquesta vaga va estar acordada per les assemblees conjuntes de STEPV, AFID (Associació de Funcionaris Interins Docents) i CPI (Coordinadora de Professorat Interí) amb el professorat interí realitzades recentment.

Des de les organitzacions convocants instem a la Conselleria d’Educació a atendre les peticions del professorat interí

Els motius pels quals es convoca la vaga són: manifestar el rebuig a l’aplicació de l’acord de professorat interí de 2013 en les pròximes oposicions previstes en l’àmbit de l’ensenyament no universitari ja que comportarà una nova onada de reordenacions del professorat interí de les especialitats afectades per la convocatòria d’oposicions.
També es reclama obrir una negociació amb la Conselleria d’Educació d’un nou acord abans de la convocatòria de les oposicions que retorne als criteris d’ordenació anteriors a l’acord de 2013 i que portaven en funcionament des de fa més de 30 anys.
I, finalment, recuperar el lloc en les borses de treball del personal interí reordenat per l’aplicació de l’acord després de les oposicions de 2013, que en perdre el lloc en la borsa ha perdut ocasió de ser adjudicat amb vacant en les adjudicacions prèvies a l’inici de curs.
També s’ha comunicat a la Delegació de Govern la celebració d’una manifestació el dia de la vaga que eixirà des de la plaça de Sant Agustí de València a les 11h i finalitzarà en la Conselleria d’Educació.
Des de les comarques del sud ja s’estan organitzant autobusos que eixiran des del Baix Segura i des d’Alacant per acudir a la manifestació i a la jornada de vaga.
Des de les organitzacions convocants instem a la Conselleria d’Educació a atendre les peticions del professorat interí i se sente a negociar un nou acord abans de la convocatòria d’oposicions per tal d’evitar una segona onada de reordenacions del professorat interí que ni beneficien el col·lectiu ni el sistema educatiu.

Etiquetat com a

vaga professorat interí

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR