Dignitat del professorat

Centenars de docents no han cobrat la nòmina de setembre

STEPV ha elaborat una enquesta per conéixer la casuística de les persones que no han cobrat la nòmina i exigeix a l’administració que les abone immediatament

dijous 01 octubre 2015 17:44 h

El Sindicat ha rebut queixes de docents que no han cobrat el mes de setembre, tant professorat interí com també funcionaris de carrera i en pràctiques. Una part d’aquest professorat va ser adjudicat a juliol i, malgrat això, no ha cobrat la nòmina de setembre. I això ha passat en les tres direccions territorials: Alacant, València i Castelló.

El Sindicat està preparant una campanya de reclamacions perquè el professorat afectat reclame l’abonament immediat de la nòmina

STEPV ha elaborat una enquesta perquè les persones afectades informen al Sindicat d’aquesta situació, a la qual han respost més de tres-cents docents fins ara. Les conclusions de l’enquesta indiquen que l’impagament de les nòmines de setembre ha afectat fonamentalment professorat interí adjudicat en juliol i també en setembre, independentment de si ha canviat o no de direcció territorial, tot i que ha afectat més al professorat que ha canviat de província.
Aquesta situació es repeteix tots els anys, fonamentalment per al manca de personal en les direccions territorials per a registrar les nòmines de tot el personal adjudicat.
Per això STEPV exigeix a l’administració el següent:
1.- Que doten les direccions territorials de les plantilles necessàries per garantir que tot el professorat cobre la nòmina de setembre.
2.- Que l’administració no s’espere a fi del mes d’octubre per abonar les nòmines d’aquest professorat, com fa habitualment, sinó que les abone a mesura que les tinga gravades en el programa informàtic.
El Sindicat està preparant una campanya de reclamacions perquè el professorat afectat reclame l’abonament immediat de la nòmina de setembre, com ha fet en anys anteriors.

 

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR