Condicions laborals

Campanya de reclamacions de les retribucions dels equips directius (sentència classificació centres)

STEPV enceta aquesta campanya perquè els equips directius perjudicats per la Resolució de 4 d’abril de 2013 per la qual s’aprova la classificació dels centres públics docents. Recordem que el Sindicat va guanyar una sentència que anul·lava aquesta resolució però encara no s’ha aplicat.

STEPV

dimecres 23 novembre 2016 17:52 h

Malgrat les nombroses peticions del Sindicat a la Conselleria d’Educació perquè s’aplique la sentència i els equips directius dels centres afectats per la nova classificació de 2013 recuperen els complements retallats, l’administració encara no ha rectificat.

STEPV ha presentat una esmena als grups parlamentaris perquè els pressupostos de 2017 incorporen les quantitats suficients

És per això que STEPV inicia aquesta campanya de reclamacions, per tal que la Conselleria faça efectiva la sentència i abone els deutes als equips directius afectats de manera retroactiva.
Igualment, el Sindicat ha presentat una esmena als grups parlamentaris perquè els pressupostos de 2017, actualment en fase de tramitació, incorporen les quantitats suficients per a garantir aquests pagaments.
Enllacem la reclamació que cal presentar a la Direcció Territorial corresponent i us demaneu que faciliteu una còpia al sindicat per fax, correu electrònic (.(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)) o a les nostres seus per tal de fer-ne el seguiment: consulteu ací les adreces del sincicat: http://stepv.intersindical.org/comunes/on_som

Descarrega’t ací el Model de reclamació i presenta’l a la Direcció Territorial corresponent.

En aquest enllaç podeu comprovar les retribucions actuals per càrrec directiu.

Consulta ací alguns aclariments sobre la reclamació


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR