Dignitat del professorat

Accés a catedràtics de Música i AE: La conselleria repetirà, telemàticament, l’adjudicació

Això afectarà les adjudicacions ja realitzades de comissions de serveis i es paralitzen les de demà en els conservatoris superiors i professionals de música i dansa

dijous 28 juliol 2016 21:13 h

Dilluns passat es va realitzar l’acte d’adjudicació presencial del professorat seleccionat en el procediment d’accés al cos de catedràtics de música i arts escèniques. En l’adjudicació es va informar que les persones que no havien acreditat la capacitació lingüística en valencià en el moment de presentar la instància de participació no podia demanar plaça, encara que acreditara la capacitació en l’acte d’adjudicació.

STEPV ha insistit en què les adjudicacions s’han de resoldre el més prompte possible

La Conselleria acaba de rectificar, després de consultar l’advocacia, i convocarà una nova adjudicació, aquesta vegada telemàticament, a partir de l’1 d’agost. Com que aquest col•lectiu té preferència a l’hora de triar vacants, també s’han de revisar les comissions de serveis ja publicades. I es paralitza l’adjudicació de professorat interí prevista per a demà.
Segons Conselleria, primer demanaran el professorat seleccionat en el procediment d’accés. Després les comissions de serveis i finalment s’adjudicaran les places de professorat interí, prevista aquesta última la darrera setmana d’agost.
STEPV ha insistit en què les adjudicacions s’han de resoldre el més prompte possible per tal que el professorat afectat es puga organitzar. Estem parlant d’un sector en què els pocs centres disponibles estan molt dispersos geogràficament i el professorat ha de saber amb temps d’antel•lació el destí.
El Sindicat ja va advertir a l’administració en l’acte presencial de dilluns que aquest col•lectiu que presentava la capacitació tenia dret a participar en el procediment d’adjudicació. L’administració podia haver-se estalviat aquesta situació si hagués fet cas al sindicat i no ens veuríem en la situació d’adjudicar el col•lectiu durant el mes d’agost.
El Sindicat espera que l’administració demane disculpes al col•lectiu, que ja es va veure afectat per una decisió salomònica el curs passat en negar les comissions de serveis als conservatoris superiors de música i dansa.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR