Oposicions

24181 persones aspirants per a 3542 places en les oposicions de 2021

La Conselleria ha publicat la llista provisional de persones admeses i excloses en les oposicions de secundària, professorat tècnic d’FP, escoles oficials d’idiomes i ensenyaments artístics

dilluns 15 febrer 2021 15:47 h

STEPV ha fet un estudi de les ràtios per especialitats davant la publicació del llistat provisional de persones admeses i excloses en les oposicions de 2021. En total s’hi han inscrit 24181 persones per a les 3542 places ofertades. La ràtio global aspirant plaça és, per tant, de 6,8.

STEPV continua considerant que aquest curs no és el moment adequat per a convocar oposicions

Per intercomarcals, s’hi han presentat les persones següents: 8032 a Alacant, 3001 a Castelló i 13148 a València. Cal esperar a la publicació de la distribució de places per tribunals per afinar encara més les ràtios.
El Sindicat ha fet un estudi de les ràtios per especialitat, que enllacem.
STEPV continua considerant que aquest curs no és el moment adequat per a convocar oposicions, ja que els més de 15.000 interins cridats a les oposicions no estan en condicions de preparar-les, ja que el volum de feina per la situació de la pandèmia s’ha multiplicat.
Igualment, cal veure com evolucionen les modificacions anunciades pel govern de l’estat per tal de solucionar la problemàtica del professorat interí en frau de llei, tal i com ha sentenciat en diverses ocasions (l’última aquesta mateixa setmana) el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que també declara que les oposicions no són la solució a aquesta situació irregular per la concatenació de contractes temporals que censura l’acord marc 1999/70 de la Unió Europea.

Estudi ràtios per especialitats

Etiquetat com a

ràtios oposicions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR