Inici de curs

Professorat interí i en pràctiques: novetats sobre la documentació a presentar al setembre

Les Direccions Territorials han enviat una circular als centres amb noves instruccions per a l’alta en nòmina i la resta de la documentació que cal presentar.

STEPV

Dijous 06 Agost 2015 11:21 h

A partir de l’1 de setembre, la documentació no cal presentar-la en les direccions territorials sinó directament en els centres,

Si ja has treballat en la mateixa direcció territorial no cal presentar tota la documentació, sinó només una part

Durant el mes d’agost també es recollirà la documentació que es presente a les direccions territorials, però en setembre haurà de ser a través dels centres.
També s’inclou la novetat de que el professorat que ja ha treballat en aquesta Direcció Territorial els cursos anteriors sols ha de presentar una determinada i concreta documentació, no tot el que ja s’ha presentat en cursos anteriors.
Per a més informació, en l’enllaç següent teniu les instruccions que ha enviat als centres la Direcció Territorial de València, però és vàlida per a la resta de direccions territorials:

Instruccions documentació setembre (interins i en pràctiques)  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR