Meses de negociació

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, anuncia que no hi haurà rebaremació en 2015

El Consell acordarà, en la reunió que tindrà lloc el 7 de juliol, la retirada del recurs de cassació contra la sentència del TSJ. A més, l’inici del curs 2015/16 es fixarà per al 10 i 11 de setembre, en infantil i primària, i en secundària, respectivament.

Equip negociador de STEPV en la mesa sectorial de hui.

divendres 03 juliol 2015 18:33 h

En la mesa sectorial que ha tingut lloc aquesta vesprada s’ha anunciat que el Consell de la Generalitat aprovarà la retirada del recurs en la seua pròxima reunió del proper dimarts 7 de juliol. Així, es donarà compliment a la sentència del TSJ que va guanyar STEPV el juny passat. La sentència deixava sense efecte l’acord de 2013, signat per l’anterior govern de la Generalitat i la resta dels sindicats.

El pròxim 8 de juliol se celebrarà una nova mesa sectorial d’educació per tractar sobre l’obertura de les unitats retallades

En aquesta reunió, que ha comptat amb l’assistència del conseller d’Educació, Vicent Marzà, i del secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, també s’ha anunciat que la Conselleria està treballant en la recuperació de l’ordre de les llistes de personal interí amb els criteris de l’acord de 2010. Això suposa la recuperació de tot el personal rebaremat en les oposicions de 2013.

A més, sindicats i Conselleria buscaran fórmules per intentar que les 432 persones que han treballat per l’aplicació de l’acord de 2013, ho puguen fer també aquest curs.

Pel que fa al calendari escolar per al curs 2015-16 s’ha acordat l’inici del curs en infantil i primària el 10 de setembre; en secundària l’11 i en FPA i EOI el 21.

Així mateix, el pròxim 8 de juliol se celebrarà una nova mesa sectorial d’educació per tractar sobre l’obertura de les unitats retallades en alguns centres educatius, com és el cas del Ciutat de Cremona d’Alaquàs, i també en algunes EOI, entre altres qüestions. En tot cas, la Conselleria ja està treballant per fer realitat la recuperació d’algunes unitats suprimides per l’anterior govern.

STEPV es congratula del canvi d’ambient i d’actitud dels responsables de la Conselleria d’Educació, ja que donen una resposta satisfactòria i contundent a les reivindicacions de diversos col·lectius, com ara del personal interí.


Comentaris

Angel Vallejo Rojas

04 juliol 2015 / 09:39 h

Molt bé, me n´alegre molt per ells. Ara que ja heu sol.lucionat açò, espere que feu alguna cosa per un col.lectiu que té menys drets encara que els interins i que ningú no ha fet res per ells mai: els provisionals. Estem molt però que molt farts de no poder rebutjar places itinerants o a centenars de kilómetres -que són les que ens toquen normalment- , de no tindre comissions de servei, de no repetir mai en un centre, de no sumar els mateixos punts que un definitiu… alguns portem així nou anys i no l´importem a ningú.

Enhorabona als companys interins, de veritat. Espere que els sindicats posen com a mínim la meitat d´interés en el nostre cas.
Una abraçada a tots.


Raquel Torres Matamoros

06 juliol 2015 / 13:05 h

Absolutament d’acord amb Àngel. Jo crec que als provisionals, ja ens toca…


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR