Polítiques educatives

STEPV felicita Miguel Soler com a nou secretari autonòmic d’Educació i Investigació

Miguel Soler és un docent compromés amb l’escola pública i amb una llarga experiència en el sector educatiu adquirida en la docència i en l’administració educativa.

STEPV

dimecres 01 juliol 2015 18:45 h

STEPV felicita el nou secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler Gracia, nomenat aquest matí pel Ple del Consell de la Generalitat.
Miguel Soler és un docent compromés amb l’escola pública i amb una llarga experiència en el sector educatiu adquirida en la docència i en l’administració educativa.

El Sindicat confia en un canvi en les formes de negociació mantingudes fins ara pels anteriors equips de la Conselleria d’Educac

En eixe sentit, STEPV destaca el seu treball en temes tan importants per a aquest sindicat com la formació del professorat i la innovació i renovació educativa, i espera que aquesta siga una de les àrees preferents de la seua intervenció. Així mateix, destaquem el seu treball en l’etapa anterior al PP en la Conselleria d’Educació o en el Ministeri d’Educació on va desplegar una intensa activitat, exercida des de la voluntat de diàleg amb la comunitat educativa.
STEPV valora molt destacadament la trajectòria seguida fins ara en la conformació dels òrgans de govern de la Conselleria d’Educació en el sentit d’incorporar persones que procedeixen del propi sector i que tenen un coneixement ample de la seua problemàtica i de les propostes dels diferents sectors de la comunitat educativa.
Des de la nostra independència, STEPV treballarà amb el nou equip de la Conselleria per a revertir les polítiques de retallades de professorat, les retallades en ajudes a alumnat, les mesures de foment de l’ensenyament privat, el districte únic, així com potenciar el valencià en l’ensenyament i modificar el decret de plurilingüisme, entre moltes altres qüestions.
El Sindicat confia en un canvi en les formes de negociació mantingudes fins ara pels anteriors equips de la Conselleria d’Educació, on ha de jugar un paper important la Secretaria d’educació,  i que atenga les peticions de la comunitat educativa per tal d’arribar a consensos i acords i millorar l’ensenyament al País Valencià.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR