Polítiques educatives

STEPV felicita Vicent Marzà, nou Conseller d’Educació

El perfil de Gràcia Jiménez i Vicent Marzà són coincidents en la defensa de l’escola pública i el valencià

STEPV

dilluns 29 juny 2015 13:52 h

STEPV vol felicitar el nou Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, nomenat aquest matí pel President de la Generalitat, Ximo Puig.
Marzà, docent compromés amb l’escola pública i amb el valencià, comparteix aquest perfil amb Gràcia Jiménez, la candidata que ha sonat aquesta darrera setmana per optar a la Conselleria d’Educació.

STEPV valora positivament el nomenament de Vicent Marzà com a conseller i li sol·licitarà una reunió urgent

En eixe sentit, STEPV valora positivament el nomenament de Vicent Marzà com a conseller i li sol·licitarà una reunió urgent per a tractar els diferents temes que cal solucionar aquest mes de juliol, com l’aplicació de la sentència de professorat interí abans de les adjudicacions de juliol, la recuperació d’unitats en col·legis per a setembre, l’ajornament de la data d’inici de curs o la no aplicació de la LOMQE a setembre.
STEPV treballarà amb el nou conseller per a revertir les polítiques de retallades de professorat, les retallades en ajudes a alumnat, les mesures de foment de l’ensenyament privat, el districte únic, així com potenciar el valencià en l’ensenyament i modificar el decret de plurilingüisme, entre moltes altres qüestions.
El Sindicat també li demanarà un canvi en les formes de negociació mantingudes fins ara pels anteriors equips de la Conselleria d’Educació i que atenga les peticions de la comunitat educativa per tal d’arribar a consensos i acords i millorar l’ensenyament al País Valencià.

Etiquetat com a

conseller d'educació

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR