Reforma educativa

STEs-intersindical llança una campanya d’inaplicació i resistència a la LOMQE

STEPV ha presentat en el Secretariat Confederal el document de 41 mesures sobre la inaplicació de la LOMQE

Representants de STEPV presenten el document LOMQE a la Confederació

dijous 30 gener 2014 14:06 h

El Secretariat Confederal de STEs-i, que aplega els STEs de la majoria de l’estat, ha acordat llançar una campanya d’inaplicació i resistència a la LOMQE, aprovada recentment d’esquenes a la comunitat educativa. La Llei començarà a aplicar-se el proper curs en 1r, 3r i 5è de primària i en FP Bàsica.

Amb aquesta campanya la Confederació de STES pretén fomentar un debat en la comunitat educativa

La proposta dels STEs es vertebra sobre quatre eixos principals, basats en la proposta de STEPV:
1.- Elecció d’assignatures per obviar la matèria de religió, que serà computable a l’efecte d’avaluació.
2.- Rebuig frontal a les revàlides: les revàlides seran una font d’informació per establir rànquings i segregar l’alumnat, i no per a la millora del procés educatiu.
3.- Reclamem la dotació d’aquells recursos i mesures que han estat suprimits fins ara, tant en el pla d’escolarització com en l’àmbit laboral, per potenciar l’educació inclusiva i que fomente la cohesió social.
4.- Reivindiquem el valor de la participació democràtica i l’autonomia d’educativa. Per això proposarem a la comunitat educativa de cada centre que els equips directius s’impliquen i es comprometen a respectar el que les anteriors lleis educatives atorgaven als consells escolars, així com a les organitzacions de pares i mares, de l’alumnat i del professorat.
Amb aquesta campanya la Confederació de STES pretén fomentar un debat en la comunitat educativa per buscar les fórmules consensuades i compartides pels equips directius, el professorat, pares, mares i alumnat, que ja han demostrat el rebuig a la LOMQE en les dues vagues educatives recents, evitant les greus conseqüències que comportaria l’aplicació de la llei.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR