Retribucions

STEPV registra les reclamacions sobre els endarreriments en concepte de triennis entre 2009 i 2013

El Sindicat ha reivindicat que s’abonen aquests endarreriments econòmics d’ofici per no iniciar la via judicial

divendres 25 desembre 2015 10:09 h

STEPV va registrar, el passat 23 de desembre, en la Conselleria d’Educació nombroses reclamacions que el professorat dels centres concertats va fer arribar al Sindicat. Es reclamen els endarreriments en concepte de triennis dels anys 2009 a 2013, que van quedar pendent d’abonar per part de l’anterior administració. Si no es reclamen aquestes quantitats abans del 31 de desembre de 2015, com estableix el VI Conveni de concertada, el dret a la reclamació prescriu.

Conselleria abonarà les nòmimes del professorat d’FP Bàsica a partir de gener de 2016

El Sindicat ha reivindicat que s’abonen aquests endarreriments econòmics d’ofici. Altrament, caldrà iniciar la via judicial, fet no desitjable pels costos que té, que potser superarien les quantitats a abonar per Conselleria.
En registrar les reclamacions, els delegats de STEPV es van reunir amb el Director General de Centres i Personal per tractar diversos temes. D’una banda, l’abonament de la paga extra d’aquest mes. El Director General ha afirmat que l’ordre per a fer efectiu l’abonament a partir del 23 de desembre ja està signada i ha assegurat, a més, que la part del 25% de la paga extra de desembre de 2012 serà també abonada en les nòmines com així va comunicar a principis de mes.
Sobre el retard de les nòmines des de setembre dels professors tècnics d’FP Bàsica que queden pendents d’actualitzar, el Director General va afirmar que cobraran en la nòmina de gener de 2016. Recordem que aquest professorat no cobrava la nòmina per part de Conselleria perquè estava revisant que els 29 centres concertats amb FP Bàsica compliren els requisits regulats en el Reial Decret 1538/2006, com ja vam informar.
STEPV ha estat fent gestions i pressionant la conselleria perquè agilitzarà el pagament de la nòmina d’aquests docents el més aviat possible, però segons ha explicat el Director General, la regularització i comprovació de les autoritzacions en aquest centres han causat problemes que han impossibilitat la seua actualització en aquest mes.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR