Meses de negociació

STEPV proposa ampliar desdoblaments en FP per a garantir llocs de treball al professorat reordenat

En la Mesa Sectorial d’ahir 22 de juliol es va tractar l’ampliació de l’oferta de cicles formatius i d’FP Bàsica.

dijous 23 juliol 2015 14:01 h

D’acord amb les informacions de Conselleria, una quinzena de centres aproximadament veuran ampliada l’oferta d’FP per al curs que ve.

STEPV va proposar ampliar els desdoblaments en les famílies professionals, ja que en 2010 van ser retallats. I va centrar aquesta recuperació en les especialitats amb convocatòria d’oposicions en 2013, per tal que el professorat que ara ha perdut el lloc en borsa per a aplicació de la sentència de l’acord de professorat interí i que va treballar el curs passat, tinga una opció de continuar treballant el curs que ve.
La Conselleria es va mostrar favorable a estudiar aquesta proposta, ja que com va afirmar el conseller Marzà, estan treballant perquè aquests docents puguen continuar optant a llocs de treball el curs que ve.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR