Condicions laborals

STEPV guanya un recurs que reconeix el dret d’una interina a l’acumulació de lactància per un mes

S’iguala el dret amb les funcionàries de carrera.

dimarts 24 febrer 2015 18:02 h

El Jutjat Contenciós Administratiu 8 de València ha fallat a favor d’un recurs d’una professora interina, per la qual es reconeix el seu dret a la substitució del temps de lactància per una ampliació del permís maternal en un mes, d’acord amb l’article 8.3 del Decret 7/2008, amb reconeixement així mateix del dret a percebre una indemnització pels perjudicis ocasionats consistent en les retribucions corresponents a l’esmentat període. Aquesta resolució judicial no és ferma i pot ser recorreguda per l’administració.

Fins ara, les interines amb vacant fins el 31 d’agost només tenien dret a uns dies d’acumulació per lactància

Fins ara, les interines amb vacant fins el 31 d’agost només tenien dret a uns dies d’acumulació per lactància i no al mes sencer, però gràcies a aquesta sentència s’ha equiparat el dret de les funcionàries de carrera, que tenen un mes sencer, a les interines.

STEPV celebra aquesta sentència i anima a totes les docents interines que hagen patit aquesta situació a presentar recursos mitjançant els serveis jurídics del Sindicat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR