Dignitat del professorat

STEPV exigeix una disculpa pública al DG de Política Lingüística

Insulta per Twitter al professorat que ha secundat la vaga

dijous 07 setembre 2017 10:03 h

“Gràcies al 61,64% dl professorat EOI valencianes q heu garantit els exàmens a l’alumnat. Amb vosaltres construïm l’educació pública d qualitat”. Amb aquesta piulada del Director General de Política Lingüística, Rubén Trenzano, ens desdejunàvem aquest matí, després d’una jornada de vaga en les EOI convocada per STEPV.

En cas que no es disculpe i convoque Mesa Sectorial, STEPV exigirà la seua dimissió immediata

Per al Sindicat, aquest comentari és un insult al professorat que ha secundat la vaga (més del 39% d’altra banda), i que lluita precisament per la qualitat del sistema educatiu en les EOI.
STEPV defensa el professorat en vaga, que es mereix tots els respectes, i exigeix una disculpa pública del Director General. Queda totalment fora de lloc que un Director General sorgit del Pacte del Botànic i que se suposa que representa una nova manera de fer política que hauria de millorar el benestar de la ciutadania, ens sorprenga amb una piulada d’aquestes característiques.
El que ha de fer el Director General i la Conselleria d’Educació és encarar el conflicte laboral que han generat en les EOI amb la publicació de les instruccions d’inici de curs i convocar immediatament una Mesa Sectorial per a buscar solucions. Menys piulades insultants al Twitter i més meses de negociació!
En cas que no demane disculpes públicament i es convoquen les oportunes meses de negociació per abordar la problemàtica de les EOI, STEPV exigirà la immediata dimissió del Director General de Política Lingüística.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Èxit rotund de la vaga en EOI

06 setembre 2017 / 12:41 h