Inici de curs

STEPV exigeix solucions immediates a les incidències de les adjudicacions

El Sindicat ha traslladat durant aquesta setmana les errades detectades i exigeix que se solucionen i adjudiquen plaça a les persones afectades i, en el cas de les EOI, que es repetisquen les adjudicacions

divendres 05 agost 2022 20:05 h

Com vam informar el dia 2 d’agost, STEPV ha estat atenent les incidències de les adjudicacions d’inici de curs. Entre aquestes, cal destacar l’adjudicació de places a professorat interí ja adjudicades prèviament a funcionariat de carrera o en pràctiques. Tampoc s’ha respectat la normativa a l’hora d’adjudicar les places de difícil provisió, perquè no s’han adjudicat a persones que aquest curs han ocupat aquestes places. A banda, hi ha hagut errades que afecten persones de manera individual.

Quant a les adjudicacions en les EOI, la Conselleria està estudiant la proposta del Sindicat de repetir-les

En tots aquests casos, el Sindicat ha demanat a la Conselleria que se’ls adjudique una plaça en les mateixes condicions de les que han sol·licitat, ja que les errades provenen de l’administració i les han de solucionar el més prompte possible per tal que el professorat es puga organitzar abans de la seua incorporació al centre l’1 de setembre.
D’altra banda, quant a les adjudicacions en les EOI, la problemàtica ha estat que no es podia sol·licitar places de l’EOI Virtual, malgrat que s’oferien com a vacants, però sí que s’han adjudicat aquestes places a les persones que han sol·licitat la localitat de Castelló i no el centre en concret. Això ha comportat que persones que van per davant en l’ordenació de les llistes no han obtingut aquestes places. Com que també és una errada de l’administració, el Sindicat ha demanat a la Conselleria que es repetisquen les adjudicacions a les EOI. En aquest cas la Conselleria ha contestat que estudiaran la proposta del Sindicat.
STEPV espera que les propostes traslladades per a solucionar les incidències en les adjudicacions siguen ateses per l’administració. El Sindicat recorda que en l’espai de l’afiliació hi ha models de recurs de reposició a les adjudicacions i que hi ha un termini d’un mes per interposar-lo. La Conselleria també ha habilitat una opció en OVIDOC per a comunicar les incidències i ha recomanat que el professorat afectat use també aquesta opció per poder resoldre més prompte les incidències.

Etiquetat com a

adjudicacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR