Inici de curs

La Conselleria ofereix 18.044 places en les adjudicacions d’inici de curs

D’aquestes, 2.170 (12%) són amb requisit d’anglés, 325 (2%) són itinerants i 1.042 (5%) són temps parcials

dimarts 02 agost 2022 15:25 h

Ahir es va publicar, ja ben entrada la nit, l’adjudicació d’inici de curs de professorat reingressat, provisional, en pràctiques i interí per al curs 2022/23. En total s’han oferit 18.044 places, 5.887 en el cos de mestres i 12.157 en secundària i resta de cossos (professorat tècnic d’FP, ensenyaments artístics i EOI).

El Sindicat critica el retard en la publicació de les adjudicacions i les errades en les adjudicacions

Aquestes adjudicacions han tingut lloc després de les adjudicacions del professorat desplaçat i suprimit i de les comissions de serveis, que van tindre lloc dies abans de l’adjudicació d’ahir.
La Conselleria ha oferit 403 places menys que el curs passat (de 18.447 a 18.044). En el cos de mestres s’han oferit 455 places més que el curs passat, mentre que en secundària i resta de cossos, 858 places menys, per la retallada de places extra Covid, que ha tingut més impacte en secundària perquè aquest curs hi havia més places d’aquestes característiques que en el cos de mestres. Malgrat tot, gràcies a la intervenció de STEPV s’han recuperat places PAM (Pla d’Actuació per a la Millora) que s’havien reduït en la proposta inicial de Conselleria.
Entre el cos de mestres i el cos de secundària, s’ofereixen 2.170 places catalogades en anglés (un 12% de les places totals), 325 titnerants (2%) i 1.042 temps parcials (un 5%). STEPV s’hi ha oposat reiteradament a la catalogació de les places amb el B2 d’anglés perquè considera que la millor manera d’aplicar el plurilingüisme és reforçant l’especialitat d’anglés i reduint les ràtios d’alumnat perquè adquirisquen millor aquesta llengua estrangera.
Per intercomarcals, s’han oferit les places següents:
- Alacant: 9.016 places
- Castelló: 2.822 places
- València: 6206 places
Quant a les persones participants en aquestes adjudicacions, en total, hi participen 43.654 persones, distribuïdes de la manera següent:
- Funcionariat de carrera provisional, reingressat i en pràctiques: 1.269 (1.243 del cos de mestres i 26 de secundària i resta de cossos).
- Funcionariat interí amb serveis prestats: 26.017 (11.126 del cos de mestres i 14.891 de secundària i resta de cossos).
- Funcionariat interí sense serveis prestats: 16.368 (5.414 del cos de mestres i 10.954 de secundària i resta de cossos).
El Sindicat critica el retard en la publicació de les adjudicacions i les errades que s’han hagut d’anar corregint en la publicació dels diferents llistats, com ha passat aquest dissabte 30 de juliol amb les vacants oferides. Així i tot, algunes errades s’han mantingut en l’adjudicació definitiva, amb la qual cosa tenen difícil solució. Totes les adjudicacions de juliol (desplaçaments i supressions, comissions de serveis i adjudicació d’inici de curs) han patit un retard per part de la Conselleria que no tenen cap justificació, ja que enguany no hi ha hagut cap situació extraordinària que ho pogués justificar com en els cursos en què es van afegir places per atendre la situació generada per la Covid-19.
STEPV manté les seus obertes fins el 3 d’agost per atendre les possibles incidències de les adjudicacions i intentar solucionar-les el més prompte possible.

Etiquetat com a

adjudicacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR