STEPV exigeix solucions als impagaments de complements, càrrecs, tribunals d’oposició, etc

Els retards en l’abonament de diferents complements (d’ESO per a mestres de secundària, complements de direcció), triennis i sexennis, tribunals d’oposició, etc., acumulen ja molts mesos

Cartell de la campanya en què es demana més personal

divendres 29 novembre 2019 09:24 h

Ahir, en la Mesa Sectorial, STEPV va preguntar sobre l’abonament del complement de mestres d’ESO acordat en el mes de març de 2019 i que encara no s’ha fet efectiu, tampoc en la nòmina de novembre, com estava previst. Segons la Conselleria s’ha prioritzat l’abonament de l’increment retributiu del 0,25% pendent des del mes de juliol que afecta tot el professorat.

La manca de personal suficient per a fer front als abonaments en les direccions territorials està darrere del problema

Però no solament queda pendent l’abonament del complement de mestres d’ESO. També hi ha retards en l’abonament d’altres complements, triennis, sexennis, tribunals d’oposició de 2019, complements d’SPES i càrrecs directius o caporalies de departament de nova incorporació, etc. Que tampoc està garantit que es cobre en desembre, perquè hi ha la paga extra.
Novament, la manca de personal suficient per a fer front a tots aquests abonaments en les direccions territorials està darrere del problema, una situació que STEPV ja ha denunciat en multitud d’ocasions en les Meses Sectorials i en altres àmbits. És molt complicat que amb el personal que hi ha actualment gestionant les nòmines les puga mantindre actualitzades.
Recordem que hi ha més de 55.000 docents en l’ensenyament públic i només hi ha tres direccions territorials. La de València és la més gran de tot l’estat i gestiona uns 27.000 docents (Alacant uns 21.000 i Castelló uns 8000). És per això que STEPV ha reclamat de fa temps la creació d’almenys una nova direcció territorial que descongestione la de València i Alacant.
En eixe sentit STEPV, juntament amb STAS-Intersindical, han posat en marxa una campanya per a exigir més personal per a gestionar el personal, és a dir, més dotació a les direccions territorials per poder atendre el professorat en condicions.
El Sindicat exigeix, per tant, solucions a aquesta problemàtica el més prompte possible i no descarta mobilitzacions per a pressionar l’administració i fer possible la dotació del personal necessari.

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR