Condicions laborals

STEPV exigeix que s’oferisquen totes les places en les comissions de serveis

El Sindicat convocarà assemblees del personal afectat per tal d’acordar les accions que es consideren perquè no s’excloga cap vacant en les comissions de serveis

Reunió de STEPV i la Plataforma per la Catalogació de les Vacants el passat 4 d'abril

dimecres 18 abril 2018 12:34 h

El Sindicat vol desmentir algunes informacions interessades que s’estan difonent en xarxes socials i centres educatius sobre l’exclusió de vacants per al procediment de comissions de serveis (CS). Segons la base novena de l’esborrany de les CS, no s’ofertaran les places que està ocupant el professorat interí per tal que aquest puga repetir el curs que ve per fer aplicable la resolució de les adjudicacions de juliol, on s’incorpora la repetició de centre per al professorat interí.
STEPV s’ha mostrat radicalment en contra d’aquesta mesura en les comissions de serveis, com així va manifestar en la mesa sectorial on es va tractar el punt, i està estudiant la possibilitat de recórrer la normativa si no es modifica la base novena.

Aquests dies, està arribant als centres educatius i s’està difonent en les xarxes informació manipulada sobre la posició de STEPV en aquest punt, totalment falsa i interessada, que afirma que el Sindicat està d’acord amb aquesta mesura. Qui realitza aquestes afirmacions o bé no coneix l’opinió de STEPV o bé menteix per treure’n algun tipus de rèdit
STEPV ha estat l’únic sindicat que ha presentat un recurs contra la resolució que convoca les adjudicacions de juliol, precisament perquè està en contra de la repetició de curs en la mateixa vacant. Per tant, no té cap sentit i és totalment absurd recórrer la repetició de centre i estar d’acord en què s’excloguen eixes places de les comissions de serveis perquè el professorat interí puga repetir centre.
STEPV exigeix que totes les vacants disponibles del sistema s’oferisquen en les comissions de serveis. El Sindicat anuncia que convocarà assemblees del personal afectat per tal d’acordar les accions que es consideren perquè no s’excloga cap vacant en les comissions de serveis.
18 d’abril del 2018

Etiquetat com a

comissions de serveis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR