Polítiques educatives

STEPV es reuneix amb la nova directora de l’ISEA

Durant la reunió s’han tractat diversos temes pendents i la situació global dels ensenyaments artístics superiors
Aquest matí, una delegació de STEPV s’ha reunit a la seu de l’ISEA amb la nova directora, Inmaculada Sánchez, que va ser nomenada el passat mes d’agost.

La delegació de STEPV amb la nova directora de l'ISEA

dijous 17 setembre 2020 17:08 h

En aquesta primera trobada STEPV ha volgut per una banda conèixer de primera mà quines són les prioritats i línies d’actuació de la nova direcció i, per l’altra, compartir les inquietuds del Sindicat sobre els ensenyaments artístics superiors i els temes pendents, que en són molts.

El Sindicat ha posat damunt la taula la necessitat de tancar la negociació del ROF dels centres de l’ISEA, que porta mesos pendent després d’una primera mesa sectorial que no ha tingut continuïtat. La directora de l’ISEA ha manifestat la seua intenció de negociar-lo durant aquest primer trimestre del curs.
Altres qüestions que STEPV ha traslladat altres qüestions com les mesures específiques i plans de contingència per afrontar el curs en context de “nova normalitat”, la contractació del professorat especialista en temps i forma, la situació de les borses i casuístiques de professorat pendents de resoldre per part de l’administració, etc.
STEPV també ha aprofitat la reunió per avançar demandes que el Sindicat plantejarà a la Mesa Sectorial sobre les instruccions d’inici de curs com ara la inclusió de la figura Coordinadora d’Igualtat a tots els centres, la necessitat de dotar de reduccions suficients i reconeixement administratiu als diferents càrrecs dels centres (com ara la Coordinació Erasmus) una millor regulació de les hores d’investigació, de les tutories dels TFT/TFM, etc.
La Directora de l’ISEA s’ha mostrat receptiva a les propostes i demandes del Sindicat i ha manifestat la seua voluntat de potenciar les meses de negociació per abordar les necessitats del professorat i dels centres i impulsar els ensenyaments artístics superiors i ha informat que també s’està en contacte amb el Ministeri d’Educació perquè es tinga en compte la particularitat d’aquests ensenyaments en la nova llei educativa i s’avance en el seu encaix en els estudis universitaris.

Etiquetat com a

isea

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR