Universitats públiques

STEPV en contra de la Llei Orgànica del Sistema Universitari

La llei no ha estat negociada ni amb la comunitat universitària ni amb els representants dels treballadors i treballadores de la universitat

dijous 23 setembre 2021 17:21 h

STEPV ha presentat una esmena a la totalitat a l’avantprojecte de Llei Orgànica del Sistema Universitari (LOSU) que el ministre Castells ha imposat sense comptar ni amb la comunitat universitària ni amb els representants dels treballadors i treballadores de la universitat.

El Sindicat continua lluitant per una universitat pública, gratuïta, feminista, laica, transparent i crítica, que fomente les llengües pròpies dels diferents territoris de l’estat. Una universitat dotada amb un finançament públic i adequat, gestionada autònomament i participada per tota la societat, fora de les ingerències i interferències de gestió empresarial i, en general, de la gestió privada de la cosa pública.

Per consultar les propostes del Sindicat, clica ací.

Etiquetat com a

universitats losu

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR