Mobilitzacions

STEPV dóna suport a la vaga d’estudiants

STEPV coincideix amb el Sindicat d’Estudiants en els motius pels quals ha convocat la vaga per al dia 16 de febrer.

STEPV

dimecres 15 febrer 2012 17:44 h

Per totes dues organitzacions els instituts estan en una situació límit. Molts centres no tenen diners per a qüestions bàsiques com fotocopies o simplement guix. Al llarg de tot el País Valencià ja han ocorregut molts casos de tallades de llum als centres.

L’atac a l’ensenyament públic és part d’un pla més general

El mateix passa amb la calefacció, on molts centres s’han quedat sense gasoil i no tenen recursos per a poder comprar, molts altres aguanten amb les reserves de moment. A alguns centres de Formació Professional els estudiants han tingut que pagar ells mateixos el material per poder fer pràctiques, en altres casos inclòs s’han anul•lat. A les universitats la situació no es molt distinta, en les últimes setmanes els rectors estan amenaçant amb la paralització si la Conselleria no paga el seu deute. Aquest atac a l’ensenyament públic és part d’un pla més general.
A totes aquestes qüestions cal afegir la retallada del sou del professorat o l’acomiadament del professorat interí durant els mesos d’estiu, assumptes que afecten no sols a les condicions laborals del professorat sinó també a la qualitat de l’ensenyament. Mentrestant, el govern valencià continua afavorit els interessos de les empreses privades.
Per tots aquests motius, des del STEPV es fa una crida a donar suport a la vaga convocada pel SE i a participar activament en les assemblees i manifestacions convocades.

Etiquetat com a

vaga estudiants

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR