Comissió de seguiment de concertada

STEPV demana que es convoque la Comissió de Seguiment de concertada

STEPV

dijous 01 març 2018 22:46 h

STEPV ha presentat hui dijous per registre d’entrada a la Conselleria d’Educació un escrit per sol·licitar una reunió de Comissió de Seguiment (CS) de concertada adreçat al Director General de Personal i Centres i a la Cap de Serveis de Centres Concertats.

El Sindicat considera que ja ha passat massa temps des de l’última reunió que vam tindre el passat 15 de desembre, reunió en la qual vam tractar només el primer punt –endarreriments FP Dual- dels sis temes pendents que tenim encara per negociar en l’àmbit de la CS entre l’Administració, patronals i sindicats del sector.
Escrit de petició de reunió CS concertada


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR