STEPV de la Safor-Valldigna inaugura nova seu

Divendres es va presentar la nova seu, situada a l’Avinguda d’Alacant de Gandia

Un moment de l'acte d'inauguració de la seu de Gandia

diumenge 30 novembre 2014 09:57 h

STEPV compta amb una nova seu en el centre de Gandia, amb més espai i millors condicions que l’anterior seu. Divendres passat es va inaugurar la seu al públic, després d’un intens treball de condicionament del local dut a terme pel nucli sindical de STEPV de la Safor-Valldigna.

STEPV compta amb una nova seu en el centre de Gandia, amb més espai i millors condicions que l’anterior seu

L’acte d’inauguració va anar precedit d’una recepció per part del grup de dolçainers i tabaleters Rebrot i, a continuació, Àlex Vercher, permanent de la Safor-Valldigna, va inaugurar la nova seu amb el primer acte, consistent en una xerrada sobre la situació present i futura de l’ensenyament, a càrrec de Marc Candela, responsable d’acció sindical de STEPV.
Candela va fer un breu repàs de les polítiques educatives dels darrers anys, que han resultat nefastes per al sector (retallades, LOMQE, privatitzacions, etc.) i ha animat al professorat a participar massivament en les eleccions sindicals del pròxim 4 de desembre i a revalidar i augmentar el suport a STEPV. També va destacar la necessitat d’un canvi de govern, tant al País Valencià com a l’estat espanyol, que revertisca totes aquestes polítiques. En eixe sentit, STEPV ja està fent propostes als partits de l’oposició que tenen possibilitats de conformar un nou govern.
Un vi d’honor va posar punt i final a l’acte d’inauguració de la nova seu de STEPV Safor-Valldigna que tot el professorat de la comarca podrà gaudir, perquè com ressa el cartell de l’entrada, “STEPV és ta casa”.

La recepció del grup “Rebrot”
seugandia

Xerrada d’Àlex Vercher i Marc Candela
seugandia2

Picadeta i vi d’honor
seugandia3

Foto de grup
seugandia4


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR