Meses de negociació

Es constitueix la nova Mesa Sectorial d’Educació

Hui s’ha constituït la Mesa Sectorial d’Educació sobre la base dels resultats de les eleccions sindicals celebrades el passat 4 de desembre de 2014.

divendres 27 març 2015 13:43 h

La nova composició és:

Delegats/delegades Percentatge* Representants
STEPV 94 71,21% 9
CCOO 26 19,69% 2
UGT 12 9,09% 1

* Aquest percentatge és degut al fet que ANPE i CSIF no formen part de la Mesa, per tant això implica l’agument del valor percentual final dels sindicats presents.

STEPV hi té la majoria absoluta, ja que va obtindre el suport majoritari del professorat el passat dia 4 de desembre. És la primera vegada, des de les primeres eleccions sindicals, celebrades en 1987, que un sindicat hi té aquesta majoria absoluta. El Sindicat va obtindre 13.921 vots, un 57,66% (de la representació i va revalidar per huitena vegada la majoria en l’educació pública no universitària valenciana.

Per contra, la resta de sindicats del sector van perdre significativament la seua representació en el sector, tant en vots com en delegades i delegats. En aquest sentit, cal destacar que ANPE, CSIF i UGT no van arribar al 10% establit per a pertànyer-hi, tot i que UGT hi està, atés que és el sindicat més representatiu en l’àmbit estatal.

STEPV valora positivament la constitució de la nova Mesa Sectorial d’Educació, així com la representació obtinguda en les eleccions sindicals. Així mateix, per al Sindicat aquesta situació és un repte important per la gran confiança manifestada pel professorat valencià.

Finalment, volem dir que el Sindicat continuarà treballant per la recuperació dels drets laborals del professorat i per defensar l’escola pública, valenciana i de qualitat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

STEPV obté majoria absoluta

04 desembre 2014 / 22:19 h