Una nova evolució de la web d’STEPV

Avui teniu a les vostres pantalles la darrera evolució de la web del Sindicat de l’ensenyament, ara per adaptar la nostra pàgina d’inici a la diversitat de dispositius des dels quals s’hi accedeix.

La web de STEPV, en diferents dispositius.

dimarts 14 març 2017 11:02 h

En els darrers anys, la nostra web ha anat actualitzant-se per respondre als nous reptes que ens plantegen les tecnologies de la informació i la comunicació.

Les pàgines nuclears de la nostra web responen a un disseny adaptatiu

L’any 2012 es va dur a terme una profunda reestructuració de la web del Sindicat. Aleshores, volíem passar d’un sistema de publicació artesanal, basat en taules html que s’editava i actualitzava manualment, a l’aplicació d’un sistema d’administració de continguts modern, basat en tecnologies de servidor. Des d’aleshores, hem anat introduint l’ús de tecnologies que ens ajuden a millorar l’accés a la informació sindical de l’afiliació i del professorat en general.

La web d’STEPV rep més de 200.000 visites al mes, de vora 50.000 visitants únics, principalment del País Valencià, però també de l’Estat espanyol i d’arreu del món. En un dia qualsevol, les persones que visiten la web d’STEPV ho fan des d’una amplíssima varietat de dispositius, amb un augment considerable dels dispositius mòbils, amb una pantalla més menuda que la tradicional pantalla dels ordinadors de sobretaula. Som conscients que la quantitat de tipus des dels quals es pot accedir anirà augmentant. Per això, volem assegurar-nos de donar sempre una de càrrega ràpida, coherent, que proporcione una experiència útil i agradable als i les nostres visitants, siga quina siga la mida de la pantalla.

L’aplicació del disseny adaptatiu (responsive design, com és conegut en anglés) a les diferents pantalles des de què se’ns visita ha sigut paulatina. Actualment, les pàgines nuclears de la nostra web responen a un disseny adaptatiu: les guies, treball, les diferents pàgines d’article, moltes de les pàgines de l’espai, o les pàgines que dediquem a les diverses campanyes que llança el sindicat. Hui arriba a la portada de la nostra web, i seguirà en les properes setmanes per a adaptar totes les pàgines de la web.

Confiem que aquests canvies facen la vostra experiència més agradable i més eficaç, i vos agraïm la confiança que depositeu en STEPV.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR