Dret a l’educació

STEPV critica el retard en la convocatòria d’adjudicacions de dicífil cobertura

Davant la decisió de la Conselleria de convocar la pròxima adjudicació de places per difícil cobertura el pròxim 18 d’octubre, STEPV ha sol•licitat a la Direcció General de Personal que avance la convocatòria per a la setmana que ve, ja que durant dues setmanes les places que es generen per a difícil cobertura no seran adjudicades i els centres continuaran sense el professorat necessari durant tot aquest temps.

STEPV

divendres 05 octubre 2018 08:00 h

L’excusa que la setmana que ve hi ha dos dies festius no justifica aquesta decisió perquè no totes les localitats faran pont el 8 d’octubre i els centres necessiten amb urgència aquest professorat per a atendre les necessitats de l’alumnat.
STEPV ha sol•licitat per escrit que es convoque l’adjudicació de difícil cobertura de manera immediata després de les adjudicacions ordinàries, com s’ha fet sempre, i es dote els centres el més prompte possible del professorat demandat.

 

Etiquetat com a

b_setmanal_1

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR