STEPV convoca concentració dilluns pels impagaments de les nòmines a Alacant

Segons l’administració, el problema està en intervenció econòmica

Concentració en rebuig dels impagaments el passat mes de gener

divendres 01 febrer 2019 15:16 h

STEPV ha fet gestions en la Direcció Territorial d’Alacant sobre els impagaments de les nòmines a 270 docents interins. Segons ha pogut saber el Sindicat el personal afectat està cobrint substitucions i la Direcció Territorial ha pogut gravar amb normalitat les seues nòmines, que ja venien abonant-se en mesos anteriors. El problema està, aquesta vegada, en Intervenció Econòmica, que no ha pogut gestionar aquestes nòmines, aparentment per manca de personal, segons ha pogut saber el Sindicat.

Davant d’aquesta nova situació d’impagament de les nòmines, aquesta vegada al professorat d’Alacant, STEPV ha convocat una concentració dilluns 4 de febrer a la Casa de les Bruixes d’Alacant a les 17:30h per a exigir que s’abonen les nòmines (que ja estaven cobrant amb normalitat) al personal afectat. No pot ser que treballadores i treballadors deixen de cobrar per un problema en l’administració i cal exigir que se solucione immediatament.
A més, STEPV ha sol•licitat una reunió urgent amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, per abordar la situació de les nòmines i de les accions que s’estan duent a terme per a solucionar definitivament la problemàtica que, any rere any, i mes rere mes, s’està generant i que fa que centenars de docents no cobren quan correspon o, com en aquest cas, deixen de cobrar quan estaven cobrant amb normalitat.

Etiquetat com a

impagaments b_setmanal_1

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR