Condicions laborals

STEPV continua pressionant per aconseguir l’abonament de les nòmines pendents del professorat

El sindicat ha estat fent el seguiment de les diferents actuacions que s’estan portant a terme per part de l’administració per a solucionar el problema dels impagaments.

Concentració en protesta pels impagaments el passat 7 de desembre a la Conselleria d'Educació

dijous 13 desembre 2018 20:26 h

Després de les diferents accions i concentracions de la darrera setmana per a exigir el pagament de les nòmines al professorat, STEPV ha continuat amb les gestions necessàries per aconseguir que el problema es puga solucionar.

Si alguna persona afectada no cobra el 21 de desembre és important que ens ho comunique immediatament

Ahir es tancava el programa de nòmines en les direccions territorials i des del Sindicat ens vam personar a la direcció territorial de València, que és on s’ha concentrat el gros dels impagaments. D’aquesta manera hem pogut comprovar si s’estava treballant per a resoldre el problema, tal i com la Conselleria s’havia compromés. Allí ens informaren que estaven destinant tots els esforços en treballar per a gravar les dades de totes les persones afectades. 

Aquest matí mateix hem anat a la Conselleria i ens hem reunit amb la subdirecció general de règim econòmic, que ens ha informat que seguien treballant per solventar el problema i que intervenció ja havia començat la fiscalització necessària per a poder efectuar els pagaments. També ens han trasmés que estan treballant per canviar el sistema informàtic que és obsolet i ocasiona molts problemes.

A continuació ens hem dirigit a la direcció territorial novament i ens hem reunit amb el Director Territorial, que ens ha informat que han pogut gravar les dades de les 700 persones afectades.
També ens ha informat que es poden produir problemes amb algunes persones que han finalitzat un contracte i començat altre a una direcció territorial diferent. I tampoc descarten que intervenció puga rebutjar algun cas concret per falta de documentació o altres motius, en principi, justificats.

Pel que fa al pagament de les variacions en nòmina (triennis, sexennis, complements, etc.) també han pogut avançar en la gravació d’aquestes, però encara quedaran casos pendents, que esperen resoldre en breu, ja que aquest mes han centrat els esforços en el pagament de les nòmines.

Respecte al cobrament dels dies 1 i 2 de setembre, el Director Territorial de València ens ha comunicat que si hi ha persones que encara no els han cobrat i no els cobren el proper 21 de desembre, convé que presenten la reclamació pertinent, ja que en no dependre directament de la Direcció Territorial, caldrà revisar on ha estat l’errada, per poder solucionar-la. Si es produeix aquesta circumstància, el Sindicat arreplegarà les dades de les persones afectades que ens les vulguen facilitar, per a garantir el pagament d’aquests dies.

També hem contactat al llarg de la setmana amb la Direcció Territorial d’Alacant on també han estat treballant per resoldre els problemes sorgits. I amb la Direcció Territorial de Castelló on hem detectat problemes específics amb el cobrament dels dies 1 i 2.
Des de STEPV seguirem treballant per garantir que es paguen, en temps i forma, les nòmines de tot el professorat. I treballarem perquè les substitucions no s’abonen a mes vençut sinó en el mateix mes en què es produeix.
El Sindicat farà el seguiment del pagament de les nòmines el 21 de desembre i el compliment del compromís de l’administració de solucionar-ho, no només aquest mes, sinó per a sempre. Així i tot, si alguna persona afectada no cobra és important que ens ho comunique immediatament.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Concentració en protesta pels impagaments el passat 7 de desembre a la Conselleria d'Educació

Sobre les nòmines de novembre

29 novembre 2018 / 20:05 h