Condicions laborals

La Conselleria es compromet a pagar a tot el professorat pendent el 21 de desembre

L’abonament anticipat no és possible, segons l’administració, però s’ha compromés a l’abonament el 21 de desembre, a més de solucionar el problema perquè no torne a passar

Miguel Soler, Secretari Autonòmic d'Educació, dóna explicacions al professorat concentrat

STEPV

divendres 07 desembre 2018 16:46 h

Aquest matí, STEPV ha convocat una nova concentració en protesta pels impagaments de les nòmines. En la concentració de dilluns 3 de desembre, l’administració s’havia compromés, en una reunió amb una delegació de persones afectades i representants de STEPV, a intentar avançar el pagament de la nòmina el 10 de desembre.

Dimecres passat l’administració va respondre que aquesta possibilitat no era possible, fet que va motivar la convocatòria d’aquesta nova concentració aquest matí en la Conselleria d’Educació.
Mentre durava la concentració, s’han produït dues reunions amb una delegació de persones afectades i de STEPV amb el Director General de Personal, Ximo Carrión, i amb el Sotsecretari d’Educació, José Villar, el qual s’ha disculpat pels impagaments i ha explicat que s’ha reforçat el personal de nòmines perquè totes les persones afectades cobren el 21 de desembre tot el que es deu, juntament amb la resta de professorat.
Posterioment, ha eixit el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, a demanar disculpes per la situació i també ha explicat que s’estava treballant perquè el personal cobre en aquest mes de desembre i, a més, perquè no torne a passar.
Recordem que hi ha persones que porten tres mesos sense cobrar i la situació està arribant a un punt límit perquè han de pagar les factures i les hipoteques corresponents. Altres han cobrat un mes però no la resta. I altres, que s’han incorporat amb posterioritat a setembre i tampoc han cobrat.
A la concentració també han acudit auxiliars de conversa que tampoc han cobrat. Aquestes persones s’han reunit amb el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, de qui depèn la gestió d’aquest personal. Segons ha explicat cobraran el pròxim 10 de desembre.
STEPV insta a l’administració a solucionar aquests impagaments i a complir el seu compromís que no tornarà a passar. El Sindicat estarà atent als treballs que ja s’han iniciat perquè es modifique el procediment i el programa informàtic que ha creat tants problemes en la gestió de les nòmines, com han explicat des de l’administració.
El Sindicat també agraeix a les persones que s’han concentrat aquests dies (i en cursos passats) perquè han contribuït a agilitzar la gestió de les nòmines i que se solucione pròximament.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR